Η εταιρία

Η ιστορία μας

Η εταιρία μας ξεκίνησε το 1972 αρχικά από τον Τζίμπουλα Κωνσταντίνο, ο οποίος δραστηριοποιείτο στο χώρο της μεταφοράς. Αργότερα τoν διαδέχτηκαν οι γιοί του Θωμάς και Σπύρος Τζίμπουλας.Πλέον με την βοήθεια των δύο του παιδιών του Θωμά, Μαρία και Κωνσταντίνο Τζίμπουλα, μέχρι και σήμερα έχοντας πολυετή εμπειρία και πλήρη αντίληψη των σύγχρονων αναγκών μπορούμε να προσφέρουμε, μαζί με τους συνεργάτες μας, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις χερσαίες μεταφορές, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας προσωπική επικοινωνία για τον λεπτομερή και άψογο σχεδιασμό της μεταφοράς

 

 

Η δέσμευση είναι αυτό που πιστεύουμε

Η φιλοσοφία μας

Η Tzimpoulas International Transport είναι ταυτισμένη με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών. Όραμα μας είναι να συνεχίσουμε σταθεροί στις αξίες μας που αποτελούν κινητήριο μοχλό ανάπτυξης επί πολλά χρόνια. Κάνουμε σταθερά βήματα ώστε με την αξιοποίηση των κερδών μας να προσθέτουμε σταδιακά νέες υπηρεσίες και να ενισχύουμε τις υφιστάμενες.

Γνωρίζουμε καλά, ότι η δραστηριότητά μας είναι έντονα ανταγωνιστική. Γνωρίζουμε όμως επίσης, ότι σε περιόδους κρίσης, όπως η τρέχουσα, οι αξιόπιστες εταιρείες είναι εκείνες που επιβιώνουν και δημιουργούν τις βάσεις για μεγαλύτερη ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Η κρίση για εμάς είναι ευκαιρία.

Έχουμε στρατηγική και αυτή η στρατηγική είναι που μας οδηγεί όλο και πιο ψηλά.

Γίνε μέλος της Tzimpoulas International Transport

Είσαι κάποιος που θέλει να ανέβει προσωπικά και επαγγελματικά; Αν θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας μεγαλύτερης ομάδας και να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό οου βήμα στείλε μας το βιογραφικό σου.

Στείλε το βιογραφικό σου

Οικονομικά στοιχεία

Ισολογισμός