Νερά

Ψύκτες κα εμφιαλωμένα νερά

Η τακτική κατανάλωση μεταλλικού νερού βοηθάει στη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας! Εάν δείτε ότι το θερμοψυκτικό μηχάνημα είναι απαραίτητο για την οικογένεια σας, το προσωπικό σας ή και για τους πελάτες σας εμείς μπορούμε να σας τοποθετήσουμε τόσα ώστε να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας χωρίς καμία δέσμευση χρόνου οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε!

Ο τακτικός ανεφοδιασμός βασίζεται στις καθημερινές ανάγκες. Αν σχεδιάζετε κάποια ξεχωριστή περίσταση ή κάποιο γεγονός που απαιτεί αυξημένη κατανάλωση, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς με μεγάλη μας χαρά θα σας προμηθεύσουμε το θερμοψυκτικό μηχάνημα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα το χρειαστείτε!

Ο τακτικός ανεφοδιασμός βασίζεται στις καθημερινές ανάγκες. Αν σχεδιάζετε κάποια ξεχωριστή περίσταση ή κάποιο γεγονός που απαιτεί αυξημένη κατανάλωση, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς με μγάλη μας χαρά θα σας προμηθεύσουμε το θερμοψυκτικό μηχάνημα για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα το χρειαστείτε!
Χρειάζεται να αγοράσω το Θερμοψυκτικό μηχάνημα;
Όχι, διατίθεται δωρεάν από την εταιρία, με ελάχιστη κατανάλωση 4 φιάλες νερού τον μήνα
Πόσα λίτρα είναι κάθε φιάλη;
Έχουμε δύο διαφορετικές φιάλες. Μία των 19 λίτρων και άλλη μία των 11 λίτρων. Διάλεξε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου.
Μου χρεώνεται και τις φιάλες;
Όχι. Η φιάλη δεν χρεώνεται και πληρώνεται καθαρά την αξία του νερού ανάλογα με τα λίτρα της κάθε φιάλης.
Βγάζει και ζεστό νερό;
Το Euro Atlas σας προσφέρει σταθερά ζεστό νερό στους 95 °C ή κρύο μεταλλικό νερό στους 10 °C.
Στο θερμοψυκτικό μηχάνημα γίνεται συντήρηση;
Μία φορά το χρόνο σας παρέχουμε δωρεάν συντήρηση του θερμοψυκτικού μηχανήματος.
Είναι δύσκολη η αλλαγή φιάλης;
Όχι, η αλλαγή και η τοποθέτηση της νέας σας φιάλης γίνεται πάρα πολύ εύκολα.