Δευ - Παρ: 8:00 - 16:00
0030 2331 093011
info@tzimpoulas.gr

Σχετικά με εμάς

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΛΑΣ ΙΝΤΕΡΝΑΤΙΟΝΑL TRANSPORT

είναι μία από τις σημαντικότερες και πιο αξιόπιστες μεταφορικές εταιρείες του κλάδου στην βόρεια Ελλάδα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1972 αρχικά από τον Τζίμπουλα Κωνσταντίνο, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε στον χώρο των εθνικών μεταφορών. Αργότερα τον διαδέχθηκε ο γιος του Θωμάς Τζίμπουλας, όπου εξέλιξε το έργο σε εθνικές καθώς και σε διεθνείς μεταφορές προς την ευρώπη και συγκεκριμένα Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία.
Το 2002 ξεκίνησε η αποκλειστική μεταφορά από και προς Γάλλια οπου μέχρι σήμερα συνεχίζει το έργο της μεταφοράς.
Το 2007 κατασκευάστηκαν τα γραφεία και οι αποθήκες 1000τμ στην περιοχή της Ημαθίας. Απαριθμεί 20 ιδιόκτητα Φ.Δ.Χ., απασχολεί εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, ενώ συνεργάζεται με το πιο αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών για διεθνείς μεταφορές παντός ΞΗΡΟΥ ΤΥΠΟΥ φορτίων, μεμονωμένων και groupage.
Το 2016 Με παρακαταθήκη την ιστορία της εταιρίας, με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη και επάνω στα ισχυρά θεμέλια που έβαλε ο ΘΩΜΑΣ ΤΖΙΜΠΟΥΛΑΣ , τα παιδιά του ΜΑΡΙΑ και ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΙΜΠΟΥΛΑΣ οραματίζονται ένα θετικό μέλλον για την εταιρία.

IMG_1532_1000x700
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Γνωρίζουμε καλά ότι η δραστηριότητά μας είναι άκρως ανταγωνιστική. Γνωρίζουμε όμως επίσης ότι σε περιόδους κρίσης, όπως η σημερινή, οι αξιόπιστες εταιρείες είναι αυτές που επιβιώνουν και θέτουν τις βάσεις για μεγαλύτερη ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Η κρίση είναι μια ευκαιρία για εμάς.

Έχουμε μια στρατηγική και αυτή είναι που μας οδηγεί όλο και πιο ψηλά.

tzimpoulas_007
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Έχοντας πολυετή εμπειρία και πλήρη κατανόηση των σύγχρονων αναγκών, μπορούμε να προσφέρουμε, μαζί με τους συνεργάτες μας, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, διασφαλίζοντας την προσωπική επικοινωνία των πελατών μας για τον λεπτομερή και άψογο προγραμματισμό της μεταφοράς.

tzimpoulas_005
ΣΤΟΧΟΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ

Το Tzimpoulas International Transport είναι συνώνυμο της παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου μεταφορών. Το όραμά μας είναι να παραμείνουμε σταθεροί στις αξίες μας που αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης για πολλά χρόνια. Κάνουμε σταθερά βήματα ώστε αξιοποιώντας τα κέρδη μας να προσθέσουμε σταδιακά νέες υπηρεσίες και να ενισχύσουμε τις ήδη υπάρχουσες.

Γίνετε μέλος της Tzimpoulas International Transport

Είσαι κάποιος που θέλει να αναρριχηθεί προσωπικά και επαγγελματικά; Αν θέλετε να γίνετε μέλος μιας μεγαλύτερης ομάδας και να κάνετε το επόμενο επαγγελματικό βήμα, στείλτε μας το βιογραφικό σας.

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας ανεβάζοντας το βιογραφικό σας στο αντίστοιχο πεδίο. Το βιογραφικό σας προωθείται αυτόματα μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας στο αρμόδιο τμήμα. Θα ενημερωθείτε για την πρόοδό του, μέσω e-mail ή τηλεφωνικά. Ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την πορεία του βιογραφικού σας.